Haz

Okulumuz öğretmen ve öğrencileri tarafından "BİR ŞAİRİ EN İYİ ŞİİRİ ANLATIR" şiir dinletisi gerçekleştirildi.

Nis

Öğrencilerimizin kendini ifade gücünü artırma ve toplululuk önünde konuşabilme, hatiplik yönlerini geliştirme amacıyla yarışmacı ekipleri oluşturduk.

Nis

Okulumuzda bulununan z Kütüphanemiz aktif olarak öğrenci ve öğretmenlerimize hizmet sunmaya devam ediyor.

Mrt

11 ve 12. sınıf öğrencilerimiz için KOÇLUK SİSTEMİ faaliyetlerimiz devam etmektedir. Proje kapsamında öğretmenlerimiz öğrenci ve veliler ile düzenli şekilde görüşmelerine devam etmektedir.

Mrt

Mart ayında gerçekleştirilecek olan Milli Savunma Üniversitesi ile ilgili bilgilendirme semineri yapıldı.

Mrt

Sınava hazırlanan öğrencilerimize Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmen Emine Özdemir tarafından sınav kaygısı konulu seminer verildi.

Mrt

YKS ye hazırlanan 12. sınıf öğrencilerimizin çalışma ve dönem analizleriyle ilgili öğretmenlerimizle toplantımızı gerçekleştirdik.

May

Geleceğime Miras etwinning projesinde sona gelindi. Öğrenciler sertifikalarını Şube Müdürü sn. Mehmet Ali ÖZDEMİR'in elinden aldılar.

May

"Geleceğime Miras" Projesinde finale geldik.

Projeye katılan öğrencilerimiz, tüm proje etkinlik konularını içeren bir quizizz sınavıyla yarıştılar.

May

Öğretmen ve öğrencilerimizin hazırlamış olduğu Kutu'l Amare Online Okul Programımızı zaferin yıl dönümünde gerçekleştirdik.

Nis

"Geleceğime Miras" projesi kapsamında eğitimin sürdürülebilir kalkınmada ki rolü üzerine Sosyal Girişimci Genç Liderler Akademisinin kurumsal kimliğini tasarlayan Göksel GÜRSEL ile verimli bir söyleşi gerçekleştirilmiştir.

Nis

Ramazan Ayında her gün ayrı bir etkinlik gerçekleştiriyoruz. Birinci Gün Etkinliklerimiz.

Nis

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü Erdem Destek 2020 kapsamında ara dönem değerlendirme toplantısı geçekleştirildi.

Nis

ÖKBAY Projemiz kapsamında gerçekleştirdiğimiz Kariyer Günü'ne İTO Şehit Süleyman Turan Anadolu Lisesi Müdüresi Tuba SİNAN konuk oldu.

Nis

Okulumuzun ortağı olduğu "Geleceğime Miras" eTwinning projemizde mart ayı etkinlik bültenimiz yayınlandı.