KÜTAHYA / ALTINTAŞ - Altıntaş Anadolu İmam Hatip Lisesi

Nis

Okul öğretmenlerimiz için online seminer verildi.

Nis

Altıntaş Müftülüğü vaizi Recep NARİN tarafından iletişim, etkin dinleme ve manevi iletişim konularında seminer verildi.

Mrt

Öğretmenlerimizden Tolga ÇOLAK tarafından okulumuzda yürütülmekte olan "iyilikte yarışan sınıflar" etkinliğinde sınıflar arası yarışma devam ediyor. Her ayın birincisi seçilerek sınıfa birincilik sertifikası asılmakta.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferinin yıldönümü anısına öğrencilerimiz hazırladığı program sunuldu.

Mrt

Üniversite sınavına hazırlanan öğrencilerimiz için HEDEF 2023 kapsamındaki planımız doğrultusunda 2. AYT denemmizi gerçekleştirdik.

Mrt

Okul kütüphanemize ve okuma köşelerine öğrencilerimizin kullanımı için akıl ve zeka oyunları mangala, reverse, kulami gibi oyunlar yerleştirdik.

Mrt

İlçe geneli yapılan futbol müsabakalarında okul kız futbol takımımız ilçe birincisi oldu. Öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Mrt

Kütahya emekli il vaizi Alaaddin ÖZKANAT hocamız öğrencilerimizle buluştu.

Mrt

Öğrenci ve öğretmenlerimiz için güvenli internet kullanımı semineri gerçekleştirldi.

Ock

Okulumuzda bulunan Akif köşesinde aralık ayına özel Akifle Çağı Okuyoruz etkinliğimizi gerçekleştirdik.

Mrt

Okul girişine konulan kara tahtaya haftanın ayet / hadisi ve meali öğrenciler tarafından yazılmakta.

Ock

Öğnci, öğretmen ve velilerimizle başlattığımız KİTAPLANALIM kitap toplama kampanyası çerçevesinde 210 kitap okul kütüphanesine kazandırıldı.

Ock

Okulumuz öğretmenleri tarafından başlatılan "BİR KİTAP MESELESİ" projesi aşamalı olarak etkinliklerini sürdürüyor.