KÜTAHYA / ALTINTAŞ - Altıntaş Anadolu İmam Hatip Lisesi

Haz

Üniversite hayali kurmakta olan öğrencilerimiz için üniversiteler ve bölümleri tanıtıldı. Tanıtım sonunda öğrencilerle geleceğe mektup etkinliği gerçekleştirildi.

Haz

Okulumuz bünyesinde bir Z-Kütüphane, bir Akademeik kütüphane, 2 tane de kitap okuma köşesi bulunmaktadır. Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tavsiyeleri ile kütüphanelerimizin kapılarından kilitleri kaldırdık.

Tem

The Women Of The Mathematics projemizde öğrencilerimiz çeşitli web2 araçlarını kullanarak proje logosu ve afişi hazırladılar.

Haz

12 ve 11. sınıf öğrencilerimizle farklı illerde olduğu için ziyaret edemediğimiz üniversiteleri sanal ortamda ziyaret ettik.

Tem

Okul müdür yardımcımız Merve GÜL OVALI nın 11 ve 12. sınıf öğrencileri ile yürüteceği e Twinning projemiz kabul edildi ve faliyetlerine başladı.

Haz

Öğretmen ve öğrencilerimizden oluşan ekibimiz bisiklet turunu gerçekleştirdi.

Haz

Okul tanıtım faliyetleri kapsamında merkez ve köy okullarına ziyaretlerde bulunduk.

Haz

Altıntaş İmam Hatip Şenliğimizi büyük bir coşkuyla tamamladık.

Haz

Coğrafya öğretmenimiz Tolga ÇOLAK tarafından öğrencilerimize afet farkındalık eğitimleri veriliyor.

Haz

Yks 2024 e girecek öğrencilerimiz için oluşturduğumuz planlama dahilinde seviye tesbit sınavını gerçekleştirdik.

May

Öğrencilerimizle beraber hazırladığımız "Ramazan Sandığımız" a pek çok manevi merdivenler yerleştirdik.

May

Öğrenciler arasında düzenlenen 40 ayet 40 hadis zberleme yarışması nihayete erdi.

May

E-okul, Mebbis, Eba, dogm.meb.gov.tr, dinogretimiokullar.meb gibi web siteleri öğretmenimiz Burhan YAVUZ tarafından öğretmenlerimize tanıtıldı.

May

Baharın gelmesiyle beraber okul olarak bahçe çalışmalarımıza başladık.