Nitelikli Eğitim Söyleşimizi Gerçekleştirdik

"Geleceğime Miras" projesi kapsamında eğitimin sürdürülebilir kalkınmada ki rolü üzerine Sosyal Girişimci Genç Liderler Akademisinin kurumsal kimliğini tasarlayan Göksel GÜRSEL ile verimli bir söyleşi gerçekleştirilmiştir.

eTwinning "Geleceğime Miras" projesi kapsamında eğitimin sürdürülebilir kalkınmada ki rolü üzerine 2009 yılında  "Türkiye'nin  Yaratıcı Kalkınma Fikri" seçilen  ve Sosyal Girişimci Genç Liderler Akademisinin kurumsal kimliğini tasarlayan Göksel GÜRSEL ile kıymetli öğretmenimiz Saliha PALA moderatörlüğü ile İngiltere-Londra 'dan bağlantı sağlanan verimli bir söyleşi gerçekleştirilmiştir.Öğrencilerimiz çok ilgi göstermiş olup,kendisine sorular yöneltmiş ve aldıkları cevaplar ile eğitimin kalkınmada ki önemini inanarak tekrar sorgulamışlardır.Katılım sağlayan tüm okul ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

19-04-202119-04-2021

Yayın: 19.04.2021 - Güncelleme: 17.05.2023 16:42 - Görüntülenme: 283