May

Baharın gelmesiyle beraber okul olarak bahçe çalışmalarımıza başladık.

Nis

Okul öğretmenlerimiz için online seminer verildi.

Mrt

Öğretmenlerimizden Tolga ÇOLAK tarafından okulumuzda yürütülmekte olan "iyilikte yarışan sınıflar" etkinliğinde sınıflar arası yarışma devam ediyor. Her ayın birincisi seçilerek sınıfa birincilik sertifikası asılmakta.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferinin yıldönümü anısına öğrencilerimiz hazırladığı program sunuldu.

Mrt

Okul kütüphanemize ve okuma köşelerine öğrencilerimizin kullanımı için akıl ve zeka oyunları mangala, reverse, kulami gibi oyunlar yerleştirdik.

Mrt

İlçe geneli yapılan futbol müsabakalarında okul kız futbol takımımız ilçe birincisi oldu. Öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Mrt

Kütahya emekli il vaizi Alaaddin ÖZKANAT hocamız öğrencilerimizle buluştu.

Ock

Okulumuzda bulunan Akif köşesinde aralık ayına özel Akifle Çağı Okuyoruz etkinliğimizi gerçekleştirdik.

Ock

Öğnci, öğretmen ve velilerimizle başlattığımız KİTAPLANALIM kitap toplama kampanyası çerçevesinde 210 kitap okul kütüphanesine kazandırıldı.

Ock

Okulumuz öğretmenleri tarafından başlatılan "BİR KİTAP MESELESİ" projesi aşamalı olarak etkinliklerini sürdürüyor.

Haz

Okulumuz öğretmen ve öğrencileri tarafından "BİR ŞAİRİ EN İYİ ŞİİRİ ANLATIR" şiir dinletisi gerçekleştirildi.

Nis

Öğrencilerimizin kendini ifade gücünü artırma ve toplululuk önünde konuşabilme, hatiplik yönlerini geliştirme amacıyla yarışmacı ekipleri oluşturduk.

May

Geleceğime Miras etwinning projesinde sona gelindi. Öğrenciler sertifikalarını Şube Müdürü sn. Mehmet Ali ÖZDEMİR'in elinden aldılar.