KÜTAHYA / ALTINTAŞ - Altıntaş Anadolu İmam Hatip Lisesi

Ara

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü bünyesinde tertip edilen Liseler Arası Genç Nida Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma yarışmasında okulumuz iki derece aldı.

Kas

Okulumuz Altıntaş Anadolu İmam Hatip Lisesi olarak Ekim ayının Çedes çalışmasını 13-21 Ekim İmam Hatipler haftası olarak tasarladık.Yaptığımız bu çalışmayı ortaokul ve lise öğrencilerimizin rahatlıkla her teneffüs görebileceği bir konuma yerleştirdik. Çalışmada emeği geçen başta Meslek Dersleri Öğretmenimiz Ahmet KURT ve 11.sınıf öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Kas

100.Yıl Cumhuriyet koşusunda İl Birincisi olan öğrencimiz Fatma Duru SARI'yı tebrik eder Türkiye finallerinde başarılar dileriz.

Kas

Okulumuz Altıntaş Anadolu İmam Hatip Lisesi olarak Altıntaş İlçe Emniyet Amirliğiyle iş birliği  yapılarak öğrencilerimize trafik eğitimi verildi.

Kas

Okulumuz Altıntaş Anadolu İmam Hatip Lisesi olarak Tübitak Bilim Söyleşilerimizin ikincisini Felsefe ve Bilim Tarihi konulu olarak gerçekleştirdik. Kıymetli katılımlarından dolayı Prof. Dr. Baykal BİÇER'e  teşekkür ederiz.

Kas

Altıntaş İlçe Spor Müdürlüğü tarafından organize edilen 100.Yıl koşusunda 6  kategoride 13 İlçe derecesi ile bizleri gururlandıran öğrencilerimizi, ailelerini ve onları hazırlayan Beden Eğitimi öğretmenimiz Muhammet Çankaya'yı tebrik ederiz.

Kas

Okulumuz Altıntaş Anadolu İmam Hatip Lisesi olarak Cumhuriyrtimizin 100. yılı etkinlikleri kapsamında öğrenciler arası koşu yarışması düzenledik.

Kas

Okulumuz Altıntaş Anadolu İmam Hatip Lisesi olarak cumhuriyetin 100.yılında tüm şehitlerimiz için 100 fetih suresi okuduk.

Ekm

Tüm İslam aleminde olduğu gibi  alemlere Rahmet olarak gönderilen Peygamberimiz Hz. Muhammed(s.a.v)'in doğumu olan Mevlid Kandili'ne kavuşmanın huzur ve mutluluğunu Altıntaş Anadolu İmam Hatip ailesi olarak 29 Eylül Cuma günü okul konferans salonunda gerçekleştirdiğimiz program ile idrak ettik.

Ekm

Öğrencilerimizin akademik geleceği için yol rehberliği çalışmalarımızda eylül ayı konumuz ''Bursa'da Zaman'' , konuğumuz Uludağ Üniversitesi PDR bölümü öğrencisi Hatice GÜL'dü. Değerli paylaşımları ve tavsiyeleri için öğrencilerimiz adına Hatice Gül'e teşekkür ederiz.

Ekm

2023-2024 eğitim öğretim yılı başında okulumuza yeni katılan öğretmenlerimiz için tanışma ve kaynaşma yemeği düzenledik. Bu vesile ile öğretmenlerimize hoş geldiniz diyor, eğitim yılında başarılar diliyoruz.

19 EYLÜL GAZİLER GÜNÜ

Mustafa Kemal Atatürk'e "Gazilik" unvanı ve "Mareşal" rütbesi verilişinin 102inci yıl dönümü olan 19 Eylül tüm Türkiye'de Gaziler Günü olarak kutlanır.

Tem

Altıntaş merkezde sıcak aile ortamında bir eğitim için tercihiniz Altıntaş Anadolu İmam Hatip Lisesi olsun...

Haz

Rehber öğretmen ve psikolojik danışman Gökhan GÜMÜŞÇEYREK tarafından okul öğretmen ve personeline Kurum Kültürü ve Etkili İletişim Semineri verildi.

Tem

Okulumuzda devam ettiğimiz "The Women Of The Mathematics" e twinning projesinin finali gerçekleştirildi.