Mevlid-i Nebi Haftası Etkinlikleri

Tüm İslam aleminde olduğu gibi  alemlere Rahmet olarak gönderilen Peygamberimiz Hz. Muhammed(s.a.v)'in doğumu olan Mevlid Kandili'ne kavuşmanın huzur ve mutluluğunu Altıntaş Anadolu İmam Hatip ailesi olarak 29 Eylül Cuma günü okul konferans salonunda gerçekleştirdiğimiz program ile idrak ettik.

Mevlid-i Nebi Haftası etkinlikleri kapsamında Meslek dersi öğretmenimiz Ahmet Kurt rehberliğinde öğrencilerimizin katılımıyla okulumuz konferans salonunda düzenlenen programda Kur'an-ı Kerim okundu, dualar edildi, şiirler ve ilahiler okundu. Peygamberimiz Hz. Muhammed (S.A.V)'in dünyaya teşrifleri sebebiyle düzenlenen program sonunda gül suyu ve lokum dağıtıldı. Emeği geçen öğretmenleri05-10-202305-10-202305-10-2023mize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Yayın: 05.10.2023 - Güncelleme: 05.10.2023 13:04 - Görüntülenme: 52